HEKURUDHA TIRANE-DURRES Zhvillimi i transportit të sigurtë e të qëndrueshem hekurudhor eshte nje nder prioritetete strategjike te Qeverise Shqiptare MË TEPËR ndergjegjesimi I paleve Siguria në transportin hekurudhor është përgjegjësi e përbashkët.
MË TEPËR
HEKURUDHA NË VITE Ndërtimi i një sistemi hekurudhor me skartament standard filloi në vitin 1947 ... MË TEPËR

Buy Ticket

 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Kavajë
 • Lezhë
 • Lushnjë
 • Peqin
 • Pogradec
 • Rrogozhinë
 • Shkozë
 • Sukth
 • Tiranë
 • Vlorë
 • Vorë
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Kavajë
 • Lezhë
 • Lushnjë
 • Peqin
 • Pogradec
 • Rrogozhinë
 • Shkozë
 • Sukth
 • Tiranë
 • Vlorë
 • Vorë
null

LAJME

NJOFTIM PËR VENDE VAKANTE

NJOFTIM PËR VENDE VAKANTE

Përshkrim i pozicioni te punës: Shef i Sektori i sinjalizimin&telekomunikacionin hekurudhor Organizon,drejton dhe pёrgjigjet pёr veprimtarinё e punёs pёr mbajtjen ...
Loading...
null

NDËRGJEGJËSIMI I PALËVE

Shqipëria që Duam

Orari Durrës - Elbasan

Orari Shkoder - Laç

null

HARTA E SISTEMIT

null

PROJEKTE

Rehabilitimi i linjës hekurudhore Tiranë-Durrës dhe ndërtimi i një lidhje hekurudhore me aeroportin e Rinasit

Projekti per rehabilitimin e linjës hekurudhore Tiranë-Durrës dhe ndërtimin e një lidhje hekurudhore me aeroportin e Rinasit, është në zbatim ...

Rehabilitimi i Linjës Hekurudhore Vorë-Hani i Hotit

Projekti i zbatimit për rehabilitimin e linjës hekurudhore Vorë – Shkodër – Hani i Hotit (kufirit me Malin e Zi), ...

Projekti hekurudhor midis Shqipërisë dhe Greqisë

Enti i Hekurudhave të Greqisë dhe Hekurudhat Shqiptare kanë rënë dakord të bashkëpunojnë për ngritjen e një linje të re ...

Rehabilitimi i linjës hekurudhore Durrës – Pogradec – Lin dhe ndërtimi i linjës së re Lin – kufirit me Maqedoninë e Veriut

Përgatitja e studimit të Fizibilitetit për rehabilitimin e linjës hekurudhore Durrës - Pogradec - Lin dhe ndërtimi i linjës së ...
null

OPINION / KOMENT / ANKESË

Hekurudha Shqiptare sh.a. fton palët e interesuara dhe publikun e gjerë që të vizitojnë portalin e saj për t'u njohur më në detaje me aktivitetin e saj.

Nëse mendoni se Hekurudha Shqiptare sh.a. nuk ka ushtruar siç duhet përgjegjësitë e saj apo nuk ka arritur të përmbushë plotësisht pritshmëritë tuaja, lutemi të na kontaktoni në ndonjërën prej mënyrave të vëna në dispozicion në këtë portal (postë, telefon, email, sms).

Çdo opinion, koment apo ankesë e marrë do të shqyrtohet nga Hekurudha Shqiptare sipas rastit dhe do të administrohet zyrtarisht në përputhje me aktet rregullatore për përdorimin dhe ruajtjen e të dhënave personale.

null

KONTAKT

null

PLOTËSONI FORMULARIN

null

PARTNERËT

KUFIZIME PËR SHKAK TË PANDEMISË SË CORONAVIRUS!

Hekurudha Shqiptare po monitoron në mënyrë proaktive situatën e pandemisë COVID-19 dhe po ndërmerr masat e duhura.